Met een mooie opkomst van zo'n honderd sponsoren heeft Business Club SDV Barneveld het voetbalseizoen 2022-2023 afgesloten. De leden kwamen op donderdag 29 juni bij elkaar bij Pon Dealer Barneveld voor een bomvolle avond.

Er waren presentaties van Pon Dealer en businessclubvoorzitter Herman Zondag, heerlijke zomerse gerechten van ondernemer Albert Hotzky van o.a. B.A.S. en Alberto’s en de eerste Hollandse Nieuwe van Wim Koelewijn, eigenaar van Barneveld Fish. Hoogtepunt van de avond was een boeiend gesprek met speciale gast Dwight Logeweges. Lodeweges heeft overal ter wereld gespeeld en getraind, maar komt telkens weer thuis in Voorthuizen. Na mooie anekdotes en tips nam Dwight ons mee naar de voetbaltactiek in het moderne voetbal en beantwoorde hij tal van vragen over zijn werk bij Ajax. Het was een waardige afsluiter van een mooi voetbalseizoen.

BDU onderdeel hoofdsponsorgroep
De koninklijke BDU is lid geworden van de hoofdsponsorgroep. Hiermee is één van de eerste sponsors van SDV Barneveld nu toegetreden tot de groep van hoofdsponsors, die daarnaast bestaat uit B.A.S., Heineken, Rabobank en Stoneridge-Orlaco. De hoofdsponsorgroep ondersteunt het goede doel, De Rozelaar, die met steun van deze vijf bedrijven. centraal staat in de uitingen op het voetbalshirt van het eerste elftal van SDV Barneveld.

Nieuwe bronshaan
Vlak voor de zomervakanties sloot Jarnik Beker zich aan bij de Businessclub als bronshaan. De ondernemer is eigenaar van Warm Wonen en Werken, een Barnevelds vloerverwarmingsbedrijf dat in een aantal jaar een grote vlucht genomen. Warm Wonen en Werken is actief in heel Nederland, maar wil daarnaast de regionale positie versterken. Het lidmaatschap bij de Businessclub helpt Beker bij het leggen van contacten met andere ondernemers.