BARNEVELD - Herald Immink is Martine Schuijer opgevolgd als regiomanager van VNO-NCW Midden. Schuijer was in de afgelopen jaren met haar netwerk ook van grote waarde voor de BIK, waar ze als adviseur fungeerde.

Immink (31) studeerde Bestuurskunde in Enschede en werkte hiervoor als adviseur regionale economie bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland en als adviseur Markt en Overheid bij Bouwend Nederland regio Oost. ,,Deze functie is voor mij een enorme uitdaging. Ik zie er naar uit om samen met de leden op te komen voor de belangen van de ondernemers in Noord-Veluwe en Valleiregio. Er is in deze regio nog veel te doen (De Diamant van Midden-Nederland, Knooppunt A1/ A30 etc.) en ik hoop daar een stimulerende rol in te kunnen spelen. Samenwerking tussen verschillende partijen staat wat mij betreft centraal. Ook zie ik het als een uitdaging om zoveel mogelijk ondernemers te betrekken bij onze lobby.”

Martine Schuijer was sinds 2014 ook als bestuursadviseur verbonden aan de BIK. Ze ondersteunde de ondernemersvereniging onder andere bij het behartigen van belangen op met name regionaal, provinciaal en nationaal niveau. Ook adviseerde ze over de opstelling in regio-overstijgende dossiers.