BARNEVELD - Hij werd directeur van één van de slechtste scholen in het land, runde het als een bedrijf en wist de school op te krikken van zwak naar excellent. Tijdens de seizoensafsluiter van Businessclub SDV Barneveld vertelde ondernemer Eric van ‘t Zelfde over zijn ‘superschool’.

Inmiddels is het binnen de businessclub van voetbalvereniging SDVB traditie om de derde donderdag van juni bij elkaar te komen voor een gezamenlijke afsluiting van het seizoen. Na een diner met partners en introducees, werd dit jaar de openbare inspiratiesessie in Het Schaffelaartheater gegeven door de ondernemende schooldirecteur Eric van ‘t Zelfde.

Hij sprak over zijn Rotterdamse Superschool, hoe hij van de zwak presterende school in de wijk Charlois een succes wist te maken (het slagingspercentage van 100 procent is gehaald) en hoe zijn aanpak kan worden doorvertaald naar het Barneveldse bedrijfsleven.

Na afloop van de avond was er ruimte om na te praten tijdens de netwerkborrel. De Businessclub van SDVB staat onder leiding van Herman Zondag en telt inmiddels meer dan 100 leden.

sdvbc.nl