DAGU B.V., de onderneming van Daan Gundelach, is gefuseerd met Schalkwijk Kamerik. “Dankzij deze fusie krijgen we de slagkracht om onze markt nog beter te bedienen.”

Daan Gundelacht richtte in 2000 het bedrijf DAGU B.V. op en ontwikkelde zich in de loop der jaren van een allround tegelzetter naar een specialist in tegelwerk, afbouw en interieur. Gundelach bracht de onderneming tot bloei en werd in 2007 Ondernemer van het jaar in de gemeente Barneveld. ‘‘We zijn door de jaren heen verder doorgegroeid’’, licht Gundelach toe. “Afgelopen zomer werd ik benaderd door Marc Schalkwijk, die interesse had om DAGU B.V. over te nemen. Hij was op zoek was naar een collega-bedrijf om samen nog meer slagkracht te kunnen creëren in deze markt. Schalkwijk heeft een mooi personeelsbestand, een ruime showroom voor sanitair en tegels en is bovendien haman-, sauna- en jacuzzispecialist. We ondernemen in een tijd waarin het steeds lastiger is om aan goed personeel te komen.

Door beide bedrijven samen te voegen vergroten we ons beider personeelsbestand en kunnen we met meer power de markt op. Voor ons allebei is dit een uitgelezen kans.”
Bij beide bedrijven blijft alles zoals het was, met dit verschil dat er achter de schermen een volledige fusie plaatsvindt. Daan Gundelach is blij met de overname door Marc Schalkwijk. Zelf wordt hij bedrijfsleider in Barneveld en blijft hij gewoon het gezicht naar buiten.

Schalkwijk
Schalkwijk Kamerik is dé specialist op het gebied van tegels en natuursteen, met ruim 20 jaar ervaring in het luxe segment. “Ons team beheerst de nieuwste technieken en gebruikt hoogwaardige materialen, zodat ieder project wordt gerealiseerd met het juiste vakmanschap.”

DAGU B.V.
DAGU is van oorsprong gespecialiseerd in het uitvoeren van tegelwerken, maar verzorgt inmiddels de complete afbouw van badkamers, sanitaire ruimtes, keukens en zelfs de gehele woning. Zo biedt DAGU een totaaloplossing voor het complete traject voor onder meer particulieren, aannemers, woonthema- en keukencentra en overheidsinstellingen.
h dagu.nl

 

www.dagu.nl