Als ondernemer ben je altijd druk. Voor je het weet groeit niet alleen je bedrijf, maar heb je ook zelf een steeds ruimer jasje nodig. Met zijn bedrijf Yourhealthmatters helpt Giedo Brink ondernemers om fit te worden en kilo’s kwijt te raken.

“Met mijn programma val je in acht weken tijd zo’n vijf tot tien kilo af. Niet door een dieet te volgen en je hoeft ook niet aan de shakes; in plaats daarvan werken we aan gezonde gewoontes die goed te combineren zijn met een druk ondernemersbestaan en die je ook op de lange termijn kunt volhouden”, vertelt de Barneveldse personal trainer en voedingscoach.

Afvallen door vaker te eten
Voor het traject houd je twee dagen bij wat je eet. Vervolgens stelt Brink een persoonlijk voedingsplan op. “Ik gooi niet in één dag je voeding en leefstijl om, dat bouwen we op. In de meeste gevallen hoef je ook niet minder te eten. Het gaat erom dat je anders eet en vaker. Dat laatste klinkt misschien gek, maar als je gestructureerd om de drie uur eet blijft je verbranding hoog.”

Gericht en kort trainen
Sinds kort heeft Yourhealthmatters ook een eigen fitness-studio in Kootwijkerbroek, waar Giedo personal training verzorgt. “Ook hiervoor geldt: we maken een persoonlijk plan waarin je efficiënt en gericht werkt aan jouw doelen. Je doet daarbij vooral krachtraining. Dat maakt niet alleen je lichaam sterker, het is ook supereffectief als je kilo’s wilt kwijtraken. In die korte, intensieve sessies verbrand je namelijk net zoveel als tijdens uren fietsen of wandelen.”

Minder dips, meer energie
Brink heeft verschillende lokale ondernemers als klant. Vaak komen ze binnen omdat ze willen afvallen, maar een gezonde leefstijl levert ze volgens Giedo nog veel meer op. “Ik hoor bijvoorbeeld regelmatig dat ondernemers ook nog energie hebben tijdens die laatste meeting van de dag. Of dat ze na een lange dag achter hun bureau geen pijn meer in hun rug of schouders voelen.”

Benieuwd naar de voedingscoaching en personal training van Yourhealthmatters? Neemt contact op met Giedo Brink via 06-1333 6842.