BARNEVELD - Dubbel M heeft een exclusieve en sfeervolle Experience Showroom in Barneveld geopend, met luxe maatwerkinterieurs voor zakelijke en particuliere klanten.

Dubbel M ontwerpt luxe, op maat gemaakte interieurs voor vergaderruimtes, bedrijfskantines, complete kantoren en woonhuizen. In het moderne Experience Center aan de Grote Bosweg werkt een ervaren team van ontwerpers dagelijks om de wensen van hun ondernemende klanten om te zetten in een maatwerkinterieur.

Eigen timmerfabriek en meubelmerk
Met een eigen timmerfabriek en het private meubelmerk BlinX biedt Dubbel M totaalprojecten aan en verzorgt voor klanten de complete bouwbegeleiding: van weldoordachte ontwerpen tot projectmanagement en realisatie. In de ruime showroom in Barneveld worden bezoekers geïnspireerd met maatwerkmeubilair zoals kasten, keukens, exclusieve (maar betaalbare) meubellijnen, bijzondere wandafwerkingen en vloeren van uiteenlopende materialen. “Een kantoor, salon, hotelkamer, woonhuis of praktijk vertelt een verhaal. Daarom is het zo belangrijk dat de uitstraling van deze ruimtes overeenkomt met de visie, missie of energie van een ondernemer”, aldus Jouke Gardenier.

Dubbel M geeft bedrijf een gezicht
De ervaring leert dat de zoektocht naar een smaakvol en compleet interieur best overweldigend kan zijn. Daarom neemt Dubbel M klanten mee in een overzichtelijk en inspirerend proces. “We begeleiden stap voor stap de keuzes die worden gemaakt. Van materiaal tot inrichting en meubilair. Zo creëren we samen een interieur dat perfect past en geven we met de nieuwste technieken, de allerfijnste materialen en een verfijnd timmermansoog een woning of bedrijf een gezicht. Dubbel M gaat die uitdaging vanuit de nieuwe Experience Showroom graag aan!”De Dubbel M Experience Showroom is te vinden aan de Grote Bosweg 17 en is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. h   dubbelm.nl