BARNEVELD – Greengiving, leverancier van duurzame relatiegeschenken, heeft de certificering EcoVadis Platinum behaald.

De Platinum rating is het hoogste niveau binnen EcoVadis. Daarmee behoort Greengiving tot de 1% bedrijven wereldwijd die het allerhoogste EcoVadis certificaat behalen. Het Greengiving team werkt vanuit een energieneutraal pand aan de Plantagelaan in Barneveld.

“De Platinum-certificering is een geweldige erkenning voor ons duurzaamheidsbeleid. Het bevestigt dat we op de goede weg zijn en moedigt ons aan om onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en MVO voort te zetten”, aldus Florus Floor, eigenaar van Greengiving. “We blijven steeds zoeken naar mogelijkheden om onze impact op het milieu te verkleinen en een positieve bijdrage te leveren aan onze omgeving.”

Onafhankelijk
EcoVadis is een internationale, onafhankelijke partij die bedrijven beoordeelt op duurzaamheidsprestaties op het gebied van milieu, ethiek, arbeidsomstandigheden en inkoop. Inmiddels zijn al meer dan 100.000 bedrijven gecertificeerd.

Greengiving is sinds 2009 specialist in duurzame relatiegeschenken. Het brede assortiment bestaat uit producten die zijn gemaakt van duurzame materialen, die geproduceerd zijn met respect voor mens en milieu en die bijdragen aan bewustwording wat betreft duurzaamheid.

De afgelopen jaren is Greengiving hard gegroeid. Inmiddels heeft het bedrijf een eigen drukkerij en is het ook actief op de Europese markt. Vanuit het energieneutrale pand op bedrijventerrein De Briellaerd zet het team van ruim twintig medewerkers zich in om klanten te helpen met duurzame relatiegeschenken.

www.greengiving.nl