BARNEVELD-  Zo'n 250 ondernemers ontmoetten elkaar op woensdag 28 juni op de Haringparty. Onder het genot van nieuwe haring en een lekker drankje werd er volop genetwerkt. De veilig bracht tienduizend euro op. 

Locatie was de parkeerplaats van de Koninklijjke BDU, die voor de gelegenheid was getransformeed in een zomerse oase. Na het veilen van het eerste haringvaatje werd gestart met de veiling van diensten en producten die in de weken voorafgaand aan de Haringparty door verschillende ondernemers beschikbaar waren gesteld. De veilig bracht tienduizend euro op. Het bedrag wordt door Neboplus besteed aan een rolstoelfiets en een overkapping voor de stalling.

Tussen de bedrijven door deden de voorzitters van de aanwezige ondernemersverenigingen uit Barneveld en omgeving zich met zichtbaar plezier tegoed aan de eerste haringen. De aanwezigen werden ook getrakteerd op andere lekkernijen, zoals broodjes zalm en broodjes hamburger. De organisatie was in handen van de Koninklijke BDU, Heleen Kleijer en De Elstar Catering.