BARNEVELD - Het jaarlijkse Ondernemers Event Gemeente Barneveld staat weer voor de deur. Op donderdag 14 november komen ondernemers samen in het Schaffelaartheater voor een avond vol netwerken, inspiratie en de viering van ondernemerschap. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Het Ondernemers Event biedt een gelegenheid voor lokale ondernemers om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Tijdens de avond worden drie prijzen uitgereikt aan ondernemers die zich in het afgelopen jaar hebben onderscheiden in de regio. De prijs voor Ondernemer van het Jaar gaat naar een ondernemer die zich heeft bewezen door groei, innovatie of een bijzonder businessconcept. De categorie Jonge Ondernemer van het Jaar is gericht op jonge ondernemers van maximaal 40 jaar oud, die met hun bedrijf (minder dan 10 jaar actief) in korte tijd grote successen hebben geboekt. En de laatste categorie, Ondernemer van het Jaar in de Categorie Retail, Horeca & Toerisme, is bedoeld voor ondernemers in de detailhandel, horeca of toeristische sector die een belangrijke bijdrage leveren aan de lokale economie.

Ken jij een ondernemer die het verdient om in de spotlights te staan? Nomineren kan nog steeds via het aanmeldformulier op de website. De selectie van de genomineerden wordt gedaan door een speciale commissie bestaande uit bestuursleden van lokale ondernemersverenigingen.Lokale betrokkenheid en goed doel

Het evenement wordt georganiseerd door de Kiwanis Club Barneveld, samen met HELEEN Events. Kiwanis is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen en in dat kader sluit ook dit evenement perfect aan. De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat naar het goede doel 'Achter de Regenboog', een stichting die steun biedt aan kinderen en jongeren in Nederland die te maken hebben met verlies door overlijden. Door deel te nemen aan het event, draag je dus direct bij aan dit mooie doel. Achter de Regenboog helpt deze kinderen door hen in contact te brengen met lotgenoten en biedt hen ondersteuning in hun rouwproces.Naast de uitreiking van de prijzen is er volop ruimte om te netwerken, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en elkaar te inspireren. Ondernemers kunnen kiezen voor losse tickets of het reserveren van een tafel voor hun team.

www.ondernemersevent.com

Foto: MooiBeeld