BARNEVELD - Van Delen Telecom biedt bedrijven de mogelijkheid om hun vaste en mobiele telefonie te integreren. Dat kan ook zonder een eigen telefooncentrale. 

,,We merken bij bedrijven een sterke wens om vaste en mobiele telefonie in één keer goed te regelen. Verder is er veel aandacht voor hosted telefonie. Daarbij hoef je geen kostbare eenmalige investering in een telefooncentrale te doen. Die staat namelijk in de cloud, is altijd up to date en groeit of krimpt mee met je organisatie. Daardoor heb je meer grip hebt op telecomkosten”, zegt Marinus Top van Van Delen Telecom.

Dankzij de integratie van vaste en mobiele telefonie kunnen bedrijven gratis vanaf een vestiging bellen naar mobiele gebruikers. Ook speelt de integratie in op nieuwe werkvoorkeuren en bereikbaarheidswensen van medewerkers. Zo is het mogelijk om in te stellen dat zowel je bureautoestel als je mobiele telefoon gelijktijdig overgaan als je gebeld wordt. Dat vergroot de mogelijkheden voor medewerkers om te werken waar en wanneer ze willen, zonder dat dit ten koste gaat van hun bereikbaarheid. 

Van Delen Telecom is een onafhankelijke telecomspecialist die zich richt op het ontzorgen van haar klanten op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Het Barneveldse bedrijf is business partner van onder andere KPN, Vodafone, T-Mobile en Telfort.

vandelentelecom.nl