BARNEVELD - Van Delen Telecom heeft de klanttevredenheidsaward gewonnen tijdens het Vodafone Business Partner Event. De prijs is te danken aan klanten die Van Delen Telecom aanbevelen als zakelijke telecompartner.

Directeur Corné van Delen ontving de award uit handen van Alexander Saul, directeur zakelijke markt bij Vodafone Nederland. Hij gaf aan dat Van Delen Telecom uit Barneveld excelleert in lokale kennis en persoonlijk contact.

,,We hebben deze prijs gewonnen dankzij onze klanten’’, zo reageert Corné van Delen. ,,Zij hebben ons meerdere malen positief beoordeeld door middel van het NPS-onderzoek. Hierin hebben wij het bereikt om vier keer op rij de eerste plek te behalen. Uiteraard zijn wij hier trots op en bedanken wij onze klanten van harte. Zonder hen zouden wij deze prijs niet hebben gekregen.’’

Van Delen Telecom is een onafhankelijke telecomspecialist die zich richt op het ontzorgen van haar klanten op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Het Barneveldse bedrijf is business partner van onder andere KPN, Vodafone, T-Mobile en Telfort. Vanuit een modern kantoor aan de Pascalstraat 30 bedient een team van 14 personen een grote lokale, regionale en landelijke klantenkring.

vandelentelecom.nl