BARNEVELD - Van Delen Telecom gaat verder onder de vlag Detron. Dankzij deze krachtenbundeling kan de klant er voortaan ook terecht voor twee nieuwe diensten die de ondernemer veel ict-sores besparen.

Gerjan Mulder en Sander Lam zijn bijna veertien jaar werkzaam bij Van Delen Telecom en vormen de directie van Detron Barneveld, het bedrijf dat is opgericht door Corné en Alida van Delen, die beide vorige jaar Van Delen Telecom hebben verlaten na de verkoop aan Detron.

“We bestaan dit jaar precies 25 jaar. Het is een mijlpaal en tegelijkertijd de start van een nieuw tijdperk. Van oudsher zijn we dé specialist als het om (mobiele) telefonie en verbindingen gaat, maar met de krachtenbundeling met Detron voegen we daar mooie disciplines aan toe waarmee ondernemers volledig ontzorgd worden als het gaat om de mobiele werkplek (Detron Digital Workspace-MKB) én End-Point Services, het proces rondom de uitgifte en installatie van devices aan medewerkers.”

Gepersonaliseerde webportal
“Detron behoort tot de top van de bedrijven die een digitale werkplek aanbieden voor MKB-bedrijven”, geeft Gerjan aan. Detron Digital Workspace is een gepersonaliseerde webportal dat alle applicaties die een werknemer nodig heeft, alle data en alle werkprocessen op een efficiënte manier samenbrengt. De gebruiker heeft met Detron Digital Workspace een tool waarmee een werkplek overal en altijd (van welke device dan ook) te gebruiken is. Of hij of zij nu een laptop pakt, of inlogt op de laptop of mobiele device van een ander, er wordt altijd gewerkt in dezelfde omgeving vanuit een gepersonaliseerd dashboard. Dat is de kracht van Detron en dat is ook het product waarmee we onze klanten willen ontzorgen op ict-gebied.’’

Inrichten van de volledige werkplek
De andere nieuwe tool binnen het gamma van wat nu Detron heet, luistert naar de naam End-Point Services. Sander: “Het is fijn als je een nieuwe werknemer hebt kunnen aantrekken, maar als het om telefonie en ict gaat, brengt het voor veel ondernemers enorm veel gedoe met zich mee. Met Endpoint Services is dat verleden tijd. Dit is namelijk een volledige ontzorging bij onboarding en offboarding van een medewerker, waarbij we de complete werkplek inrichten van laptop en smartphone tot en met de licenties. Zodra de nieuwe collega bekend is, kunnen we het zo inregelen dat die persoon direct bij ons bekend is en dat alles wat hij of zij nodig heeft voor telefonie en ict geregeld wordt, inclusief de juiste applicaties en wachtwoorden. Daardoor beschikt deze persoon op zijn of haar eerste werkdag over een compleet werkende en gepersonaliseerde werkplek waar je als werkgever geen omkijken meer naar hebt.”

De cloudgebaseerde werkplek ziet Gerjan Mulder als product waar de mkb-ondernemer niet meer omheen kan. “We bedienen er alle doelgroepen mee; van 50 tot 300 werkplekken en daarnaast is er  een enterprise-oplossing als er behoefte is aan maatwerk.”

Detron-dna
“Het mooie van deze krachtenbundeling is dat ondernemers blijven profiteren van de bekende service en kwaliteit waarmee Van Delen Telecom groot is geworden. Die klantgerichtheid én het besef dat een klant snel, vriendelijk en efficiënt geholpen wil worden, zit in het dna van dit team. Zowel klanten die al 25 jaar met ons mee gaan als nieuwe klanten kunnen hier op blijven rekenen.”

www.detron.nl