VOORTHUIZEN – Buiten de deur vergaderen vergroot de creativiteit en verhoogt de concentratie, maar er zijn meer voordelen aan vergaderen op een externe locatie. Bij De Eng worden zakelijke ontmoetingen regelmatig gecombineerd met een potje kegelen.

Het lichte, moderne pand heeft zich sinds de opening drie jaar geleden overtuigend bewezen als een prettige plek voor een teambuilding, vergaderingen, congressen en workshops. Dat is mede te danken aan de flexibele ruimtes, die door schuifwanden eenvoudig groter en kleiner te maken zijn en die comfort bieden met stijlvol meubilair en de nodige beschikbare technische communicatiemiddelen. Maar het multifunctionele gebouw biedt ook de mogelijkheid voor een stukje ontspanning met de vier beschikbare. Die worden niet alleen door leden van de acht wekelijks terugkerende kegelclubs gebruikt, maar ook door zakelijke bezoekers van De Eng die met plezier hun dag afsluiten en de teambuilding vergroten tijdens het kegelen.

“Een ontspannen manier om je teamvergadering of cursus zakelijk sparren mee af te sluiten”, aldus beheerder Sebastiaan Blom. “Het is ook echt een leuk spelletje. Vergelijkbaar met bowlen, maar met een ander type bal en op een smallere baan. Je kunt het zo lang of kort doen als je zelf wilt, maar meestal wordt er door onze zakelijk gasten een uurtje gebruik van gemaakt. Eén van onze medewerkers legt kort de spelregels uit, er wordt even ingegegooid door alle deelnemers en dan kan er een kleine competitie worden gestart.”

Tijdens het kegelen is er uiteraard de mogelijkheid voor een hapje en een drankje.

www.deeng.nl