BARNEVELD - Barneveldse horecagelegenheden Café de Zwaan en Café Nieuw Centraal slaan opnieuw de handen ineen voor de tweede editie van het Oktoberfest. Dé bedrijfsborrel van het jaar. 

De eerste editie van het Oktoberfest was vorig jaar een groot succes. Met ruim 850 bezoekers per avond stond het Theaterplein in Barneveld op z’n kop. Dit jaar gaan initiatiefnemers Brenda van den Brink (Café Nieuw Centraal) en Thomas Bouw (Café de Zwaan) dat opnieuw doen. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober staat Barneveld opnieuw in het teken van Duitse schlagers, schnitzels en lederhosen.

Nieuw dit jaar zijn de zakelijke arrangementen waarmee je voor 160 euro een tafel koopt voor jou en je medewerkers. Inclusief lekkere borrelhapjes. “Het Oktoberfest wordt de leukste bedrijfsborrel van het jaar”, vertelt Thomas. “Je kunt met acht of meer mensen aan één tafel zitten, dus het aantal personen maakt in feite niks uit. Schuif na het werk gezellig aan. Drink en eet lekker wat, maar geniet vooral met elkaar.”

Voor de ondernemer die wat extra wil uitpakken heeft de organisatie nog een speciaal aanbod. De ‘Keizer van München’: een speciale VIP-tafel voor acht personen. “Daar is er maar één van”, vertelt Brenda. “De tafel kost 2500 euro, maar dan word je ook als een keizer behandeld. Bovendien gaat een deel van de opbrengst naar het Kinderhospice in Barneveld. Je hebt dus niet alleen een bijzondere avond, maar steunt ook nog eens het goede doel!

Meer informatie over het Oktoberfest en het reserveren van een tafel vind je op de website.

www.oktoberfestbarneveld.nl