VOORTHUIZEN - Vergaderingen, presentaties, congressen... Met de oplevering van Ontmoetings-centrum De Eng beschikt Voorthuizen over een perfecte locatie voor zakelijke ontmoetingen.

“We hebben daar letterlijk alles voor in huis”, aldus een enthousiaste Sebastiaan Blom. De exploitant heeft tal van mogelijkheden tot zijn beschikking in het multifunctionele complex. Alles is spiksplinternieuw en dus hypermodern. “We beschikken over vijf verschillende zalen waarin zakelijke ontmoetingen kunnen plaatsvinden. Daarnaast kan je ook denken aan ontspannende activiteiten. Bijvoorbeeld een vergadering met na afloop een potje kegelen en een drankje en hapje aan de bar. We maken dat voor zakelijke gebruikers graag op maat.''

In de grote zaal kunnen 400 mensen plaatsnemen, al is dat in verband met de nu geldende RIVM-maatregelen nog niet aan de orde. “Maar zodra dit wel weer kan zien we groepen van deze grootte graag verschijnen. Ondertussen kunnen we vergaderingen en ontmoetingen aanbieden die coronaproof zijn. Het pand is ruim opgezet, waardoor het bewaren van anderhalve meter afstand geen enkele issue is.”

De ruimtes waarin vergaderd kan worden zijn uitgerust met moderne communicatiemiddelen  waaronder 75-inch presentatieschermen en digitale whiteboards. Congressen en vergaderingen kunnen geheel verzorgd worden met lunch en diner, aldus Blom.

De Eng werd in het afgelopen najaar opgeleverd. Het complex biedt een grote sportzaal met podium dat voor gebruik vanuit het plafond op de vloer wordt geplaatst. De Eng heeft daarnaast een gezellige bar, een bibliotheek, een kegelbaan en multifunctionele ruimtes waar vele tientallen verenigingen en organisaties gebruik van maken.

www.DeEng.nl