VOORTHUIZEN - Het evenement ‘Voorthuizen Straalt’ was zo’n groot succes dat de ondernemersvereniging Voorthuizen unaniem achter een  vervolg in 2015 is gaan staan.

Dat zegt OVV-voorzitter Gerbrand van Elten. De reden is klip en klaar: ,,Dit is een evenement waar heel veel Voorthuizenaren een leuke dag aan hebben beleefd. Op alle fronten en op alle hoeken en straten van het dorpscentrum was er iets bijzonders te doen. We gaan het evenement in 2015 opnieuw op touw zetten.’’ 

Van Elten blikt terug op een actief jaar voor ondernemend Voorthuizen. ,,Het is leuk om te zien dat de vereniging bruist. Tijdens de recent gehouden bedrijfsbezoeken hebben we dat opnieuw ervaren. In september hadden we maar liefst zestig deel- nemers bij de twee ledenuitjes op De Zanderij  en bij de Dierenartsenpraktijk Voorthuizen-Uddel-Garderen. Deelnemers hebben zich verbaasd over de professionaliteit waarmee beide bedrijven gerund worden. Een boeiend betoog van dierenarts Willem Last, maar ook het onthaal bij Ab Roos en Petra van Hunen van De Zanderij was uitermate gastvrij en inspirerend. Vervolgens kregen we nog een mooie presentatie van alles wat Real Adventure in huis heeft. Al met al hebben we genoten van de leuke informatiesessies, rondleidingen en natuurlijk van elkaar. Want uiteraard hebben we gezellig gegeten en genetwerkt’’, aldus Van Elten.