BARNEVELD – Van winterafsluiting, bedrijfsborrel en congres tot private dinner, zakelijke feesten en intieme zalen. Rosanne de With is niet alleen zangeres en ras-entertainer, maar treedt ook steeds vaker op als matchmaker die zorgt voor een doeltreffende sfeer op elke bijeenkomst.

Ze is steeds vaker te zien in het Barneveldse. Of dat nu is tijdens een intiem optreden of als entertainer of presentator op een grootschalig bedrijfsfeest. “Wat op dit soort bijeenkomsten vaak ontbreekt, is een verbindende factor. Iemand die ervoor zorgt dat alles klopt. Die rol neem ik graag op me”, vertelt ze enthousiast. Binnenkort treedt ze met haar act Discopiet op in het voorprogramma van de Sinterklaas-intocht in Voorthuizen, maar het kan ook maar zo zijn dat ze een dag later te zien is als presentator van een bedrijfsfeest of de opening van een winkelcentrum. Wie door haar portfolio bladert, staat verbaasd van haar veelzijdigheid.

Inbreng
Haar leven heeft altijd om muziek gedraaid, vertelt ze, en met optredens op alle mogelijke locaties en gelegenheden heeft ze geleerd hoe een goed event in elkaar steekt. “Dat is ook de reden dat mijn inbreng veel groter kan zijn dan alleen entertainment. Ik heb een groot netwerk, waardoor ik regelmatig wordt ingeschakeld om een mooi programma op te zetten voor bijvoorbeeld een netwerk- of publieksevent.”

Matchmaker
“In dat geval ben je veel meer dan een zangeres en een entertainer, maar ook een matchmaker en een gesprekspartner, met als doel om alles uit een event te halen wat erin zit. Ik regel dan bijvoorbeeld ook het geluid, een passende spreker, een goeie pauzeact of de zaalaankleding. In zo’n geval neem ik de rol van organisator. Heerlijk vind ik dat.’’