BARNEVELD – Ze zijn al eigenaar van een druk bezochte horecazaak aan het water in Nijkerk, maar Corin en Dennis van den Hoogen zijn vastbesloten om ook van Brasserie Bij Corin, nabij het Torenplein, een groot succes te maken. 

Tekst: Hiemstra Media

Aan hun vakkennis en horecaervaring zal het niet liggen. Niet alleen wisten ze Clubhuis De Zuidwal tot een succes te maken, voorheen runden ze bovendien twee decennia lang een goedlopend evenementenbureau. Bij Corin vormt voor het horeca-echtpaar een nieuwe uitdaging. Eén die in oktober vorig jaar begon en sindsdien “lekker begint te lopen”, aldus Dennis. Ook zakelijke bezoekers ontdekken in toenemende mate de mogelijkheden bij Bij Corin. “Boven wordt regelmatig gebruikgemaakt van de royale vergaderruimte met naastgelegen pantry”, vertelt Dennis. “Deze ruimte leent zich uitstekend voor cursussen, workshops, vergaderingen en andere zakelijke meetings. De combinatie met een lunch of diner gaat meestal in één moeite door.”

Ideaal voor bedrijfsfeesten

Ook blijkt de grootte van Bij Corin ideaal voor bedrijfsfeesten of andere bijeenkomsten tot een gezelschap van pakweg zeventig mensen. “Denk bijvoorbeeld aan een diner met zakenrelaties, een bedrijfsfeestje met een dj of een artiest of een walking diner. Maar ook aan een besloten bedrijfsbarbecue buiten op ons ruime terras, met uitzicht op de prachtige rozentuin. Dankzij onze roots in de evenementenwereld hebben we een groot netwerk en zitten we altijd boordevol ideeën om vorm te geven aan grote en kleine feestelijke bedrijfsborrels, smakelijke diners en zakelijke bijeenkomsten.”

Het eerste halve jaar zit er inmiddels op voor het echtpaar Van den Hoogen en hun team. Dat geeft niet alleen de nodige dynamiek in hun leven, vertelt Corin, de kennismaking met het Barneveldse netwerk levert hen bovendien de nodige positieve energie op. “We krijgen zoveel leuke reacties van onze gasten. Hoe ze deze mooie en gezellig plek in het dorp waarderen. Hier zo smakelijk kunnen lunchen en uitgebreid dineren. En dat ze verrast zijn dat de locatie zich zo goed leent voor feesten en partijen.”

Grootste kracht van Bij Corin? De gemoedelijke en vriendelijke sfeer, denkt Corin. “Of je hier nu aanschuift voor een werkplek, met zakenrelaties rustig wilt lunchen of dineren of elkaar ontmoet voor een vergadering of meeting: we doen er alles aan om service te geven met een glimlach. Dat is de manier waarop we met onze gasten omgaan en dat wordt enorm gewaardeerd.”

Mogelijkheden op een rijtje
Naast de gebruikelijke lunches en diners kan Brasserie Bij Corin (met serre en uitgebreid terras) worden afgehuurd voor besloten bijeenkomsten en feesten voor 15 tot 70 personen. Bij Corin heeft hiervoor diverse arrangementen en denkt naast catering graag mee over de invulling daarvan. Op de eerste verdieping beschikt Bij Corin over een recent verbouwde ruimte van 30 vierkante meter. Deze ruimte is te huur voor vergaderingen, workshops of andere zakelijke bijeenkomsten. De ruimte grenst aan een kleine pantry/keuken met een goede koffiemachine.

www.bijcorin.nl