Hoe onderscheid je jezelf en hoe profileer je jezelf ten opzichte van je concurrenten? De vijfde masterclass voor zzp'ers van het Ondernemersloket van de gemeente Barneveld gaat over ‘Het merk Ik’. In tegenstelling tot eerdere masterclasses wordt deze niet in het Schaffelaartheater georganiseerd, maar in het Recreatiegebied Zeumeren. En wel op maandag 24 oktober.  

Tijdens deze masterclass – de vijfde in een serie van zes – gaat het om de zoektocht naar de personal branding van jezelf. Hoe kun je je als zelfstandige onderscheiden en profileren? Je laat klanten zien wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. Gastsprekers zijn Annelyn de Boer van Annelyn de Boer Coaching en Henk-Paul Hegeman van ROC A12. 

Aanmelden
De masterclasses zijn bedoeld voor zzp'ers in de gemeente Barneveld en worden georganiseerd door het Ondernemersloket Barneveld (www.barneveld/nl/ondernemersloket). De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden op het Recreatiegebied Zeumeren. In verband met de organisatie van deze avond is het belangrijk om van tevoren te laten weten dat u komt. Dat kan via www.barneveld.nl/masterclasses.

Zesde masterclass
Op maandag 14 november 2016 wordt de zesde en laatste masterclass georganiseerd. Tijdens deze afsluitende masterclass staat een ‘elevator pitch’ centraal: in korte tijd (1 minuut) met enthousiasme en overtuiging uitleggen wie je bent, wat je talenten zijn en waar je voor staat. Belangstellenden kunnen zich ook nu al voor deze zesde masterclass aanmelden via www.barneveld.nl/masterclasses.