BARNEVELD – BDG Beveiliging heeft het Veenendaalse bedrijf Dogs Security Services (DSS) overgenomen, inclusief de medewerkers en de bijbehorende hondenbrigade.

De overname past in het streven van BDG Beveiliging om de regio waarin ze actief is met beveiligingsdiensten verder te vergroten. “Het gebied van de speler uit Veenendaal en Bennekom strekt zich uit van Ede tot Arnhem en dat sluit perfect aan op het gebied waarin BDG actief is’’, vertelt BDG-directeur Herman van Schaik. “Door een groter gebied te bedienen kunnen we flexibeler en nog efficiënter werken”, aldus Van Schaik. “Gebiedsvergroting geeft bovendien synergie-voordeel.” Ook voor de klanten van DSS heeft de overname alleen maar voordelen. “BDG is verder in de automatisering van diverse processen. Het bedrijf dat we overnemen was wat traditioneler en werkte tot voor kort bijvoorbeeld nog met geschreven alarmbonnen. De overname door BDG brengt met zich mee dat dit soort dingen geautomatiseerd worden, wat veel handiger is voor de klant.”

BDG Beveiliging is actief in alarmopvolging, objectbeveiliging, tijdelijke beveiliging, evenementenbeveiliging, mobiele surveillances, receptiediensten, bouwbewaking, collectieve beveiliging, faillissementsbeveiliging en beveiliging met honden.

www.bdgbeveiliging.nl