BARNEVELD -  December mag voor veel Nederlanders een 'rustige' feestmaand zijn met gezellige en extra verlof, maar voor veel medewerkers/ster van BDG Nederland BV was deze maand juist extra druk. 

Groot winkelbedrijven die extra koopavonden hebben, bungalowparken die rond de feestdagen volledig bezet zijn, winkelcentra die extra gevuld worden door bezoekers die vrij zijn en op zoek gaan naar cadeaus... ''Veel van onze opdrachtgevers waren in de decembermaand ontzettend druk en wilden zich van hun beste kant laten zien, wat dus ook betekent dat er opgeruimd en/ of schoongemaakt moet worden,'' aldus BDG.

Daarnaast zijn er ook productiebedrijven die collectief gesloten zijn rond de feestdagen. Dit was een mooie gelegenheid om deze ruimte schoon te maken waar normaliter geen mogelijkheid voor is. Dit betekent dat de specialistische medewerkers van BDG in december op volle sterkte moesten zijn om aan de vraag van opdrachtgevers te voldoen. BDG heeft een jaarlijks terugkerende orderportefeuille die met name in de decembermaand goed gevuld is. Dat houdt in dat er strak gepland moet worden met voldoende medewerkers met het juiste materiaal. Dat zijn de vaste elementen; het wisselende weer is de variabele in dit geheel. ,,We hebben ook in de decembermaand zorggedragen voor tevreden opdrachtgevers,'' aldus BDG.