BARNEVELD - BDG Nederland BV heeft dit jaar stilgestaan bij de Dag van de Schoonmaker op 15 juni.

De schoonmaker verdient aandacht, waardering én respect, vertelt Jack de Jong, directeur van BDG Nederland BV. “Schoonmaken van een gebouw, een vakantiebungalow, een afdeling, kantoor of werkplek is de normaalste zaak van de wereld. Al onze schoonmakers en schoonmaaksters doen dit dan ook elke dag met veel enthousiasme en met een brede glimlach.”

Maar het schoonmaakvak is niet zo doodnormaal als het lijkt, weet De Jong uit ervaring. “Mensen vergeten wel eens dat schoonmaken een echt vak is dat discipline en inzicht vraagt en bovendien motivatie. Je bent toch elke dag bezig om de rommel en vervuiling van een ander op te ruimen en schoon te maken. Als directeur van BDG Nederland BV mag ik dan ook elke dag beleven dat onze mensen hun werk tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uitvoeren, wat voor onze organisatie steeds weer een positieve mond-tot-mondreclame oplevert. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen in Barneveld en regio bekendheid genieten, maar inmiddels in steeds meer plaatsen in Nederland.”?
“De schoonmaakbeleving van onze opdrachtgevers is dus zo positief dat ze ons ook onder de aandacht brengen van collega-ondernemers, die ook de schoonmaakkwaliteit willen ervaren die voor ons als organisatie normaal is. Maar helaas (of misschien moet ik wel zeggen gelukkig) nog niet in het bedrijfsleven de standaard is en dus voor onze organisatie extra kansen biedt. Het spreekt voor zich dat wij als organisatie dan ook bijzonder trots zijn op alle collega’s die hier zich dagelijks, ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden hun beste beentjes (of klinkt handjes beter) voor inzetten.”

Op 15 juni 2017 was de Dag van de Schoonmaker, waarbij aandacht, waardering en respect de drie pijlers zijn waarop BDG Nederland BV zich extra wil richten. “Graag willen wij als organisatie al onze medewerkers bedanken voor hun waardevolle inzet. Op deze dag zeggen wij eigenlijk hoe belangrijk zij zijn om elke dag weer vol enthousiasme en altijd met die lach hun werkzaamheden uit te voeren. Onze schoonmakers spelen elke dag weer een belangrijke rol in de leef-, werk- en zorgomgeving van onze opdrachtgevers en maken dat wij als BDG Nederland BV een goede en bestendig groeiende schoonmaakorganisatie zijn.”

www.briljantgroep.n