BARNEVELD - De BIK is in een jaar tijd met dertig procent gegroeid in ledental. Oftewel: de BIK leeft als nooit tevoren.

Dat constateert Corné van Delen die namens de ondernemersvereniging actief is in het werven van nieuwe leden. ,,Het is bijzonder mooi om te zien dat de groei er flink in zit’’, aldus Van Delen. ,,We zitten nu op ruim 170 leden en er komen er elke week bij. Natuurlijk heeft dat ook te maken met het feit dat we actief aan het werven zijn, maar ook de activiteiten van de BIK worden gewaardeerd door de Barneveldse ondernemers.’’

Steeds meer interactie Zo kan de BIK terugblikken op een uitstekend bezochte nieuwjaarsreceptie in Kasteel De Schaffelaar. ,,We hebben maar liefst tweehonderd mensen mogen verwelkomen. Maar dat de BIK leeft merken we ook aan het feit dat er steeds meer interactie is tussen het BIK-bestuur en de leden. We worden vaker op onze activiteiten aangesproken, ondernemers komen zelf met ideeën en het gebeurt niet zelden dat ondernemers zich spontaan aanmelden om bijvoorbeeld zitting te nemen in een commissie. Al met al reden om tevreden te zijn’’, aldus van Delen.

De BIK werwelkomt graag nieuwe leden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Corné van Delen: 06 - 54260777

www.bikbarneveld.nl