BARNEVELD - Langzaam dansen de vlammen langs de houtblokken in de vuurkorf. Op de tafels fonkelen kaarsen en kandelaren. De geur van houtskool en steaks trekt vanuit de barbecue over het terrein.

Ook in de wintermaanden is het prima mogelijk om een bedrijfsfeest of personeelsdag in de buitenlucht te organiseren. Sterker nog. Het geeft een bijeenkomst juist extra sfeer en karakter. Zeker als u kiest voor de Big Tent Trailer van De Preuverie. Met de Big Tent Trailer tovert u een parkeerterrein of buitenruimte in no-time om in een sfeervolle feestlocatie. Handig, want zo hoeft u binnen niet te verbouwen en op te ruimen. En een feest op eigen locatie kan direct na werktijd starten, valt in de fiscaal vriendelijke
vrije ruimte van de WKR en scheelt uw medewerkers veel reistijd. De Big Tent Trailer bevat onder meer een ingebouwde stretchtent, een lange bar, stijlvolle statafels, gezellige zitjes en sfeervolle accessoires. Vuurkorven, een grote gashaard en heaters zorgen ervoor dat zij het behaaglijk warm hebben. En de catering? Die is natuurlijk helemaal in wintersferen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze adviseurs denken graag mee over de invulling van een sfeervol winterfeest bij u voor de deur!