BARNEVELD - Kasteel De Schaffelaar biedt vanaf 8 november high-teas en high-wines aan. 

De high-tea bestaat uit een proeverij van onder meer seizoenssoep, quiche, sandwiches, scones, koekjes, cake, taart en chocola. De vers bereide gerechtjes en zelfgemaakte hapjes worden geserveerd vanuit de sfeervolle salons, die uitzicht bieden over Landgoed De Schaffelaar. De high-wine is een arrangement van vijf wijnen, geserveerd met bruschetta’s en een kaas- en charcutterieplankje. De wijnen zijn speciaal geselecteerd door Wijnwinkel Barneveld.

Tijdens de heropening van Kasteel De Schaffelaar, eerder dit jaar, bleek er veel belangstelling vanuit de inwoners van Barneveld om in het kasteel te kijken. Logisch ook, want het kasteel is toch een beetje van ons allemaal. Met de high-tea en high-wine is het kasteel toegankelijk voor publiek.

De high-teas en high-wines zijn op zondagmiddag tussen 12.00 en 16.00 uur verkrijgbaar. De kosten voor de high-tea bedragen 21,50 euro per persoon. Voor de high-wine geldt een bedrag van 23,50 euro per persoon. Reserveren is noodzakelijk en kan via reserveringen@kasteeldeschaffelaar.nlOp andere dagen blijft het kasteel exclusief beschikbaar voor huwelijken, zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Meer informatie: www.kasteeldeschaffelaar.nl