BARNEVELD - Al jarenlang vergaderen de bijna 30 leden van Kiwanis Barneveld maandelijks aan een rijkelijk gedekte dis in Kasteel de Schaffelaar. Belangrijk tijdens deze vergaderingen? Een besloten ruimte en een prettige ambiance.

Eigenlijk vormen de leden van Kiwanis met elkaar een vriendengroep, stelt Peter Bos. Want als je regelmatig met elkaar eet, bouw je een hechte band op met elkaar. Naast de gezelligheid delen de ondernemers en managers een gezamenlijk streven: succesvolle evenementen verzinnen en organiseren (zoals de jaarlijkse Midzomeravondrally die start op landgoed De Schaffelaar) om zo geld in te zamelen voor een goed doel, dat elk jaar zorgvuldig wordt gekozen en altijd op hulp aan kinderen is gericht.
Regelmatig schuiven gasten aan bij het maandelijkse vergaderdiner van Kiwanis Barneveld. Mensen die gerelateerd zijn aan het gekozen goede doel bijvoorbeeld, of interessante gastsprekers. ,,Een jaar geleden hadden we de president van Kiwanis te gast, uit Oostenrijk. Dan is het wel héél leuk dat we hem op zo’n mooie locatie kunnen ontvangen.’’

kasteeldeschaffelaar.nl