BARNEVELD - Hoe organiseer je een dag waarin je medewerkers, klanten of relaties meeneemt op het gebied van leiderschap? &Samhoud consultancy, een adviesbureau in verandermanagement gaf onlangs een inspirerend voorbeeld in Kasteel De Schaffelaar.

De sessiedag die &Samhoud organiseerde voor haar klanten, werd geopend met een boksworkshop. ,,Hiermee wilden we de deelnemers leiderschap letterlijk aan den lijve laten ervaren”, legt Sanne Boevé van &Samhoud uit. ,,Als je bokst, ontdek je of je voor jezelf opkomt en waar je kracht ligt. De reacties van de deelnemers waren erg positief. Veel van hen merkten dat ze bijvoorbeeld voor een ander denken, in plaats van te vragen wat diegene bedoelt. Heel leerzaam.” &Samhoud koos voor Kasteel De Schaffelaar vanwege de centrale ligging. Boevé had tijdens de voorbereidingen regelmatig contact met de partymanager van het kasteel. ,,Er werd goed met ons meegedacht.”
Ook een dag waarin actie en inhoudelijke sessies elkaar afwisselen? De adviseurs van Kasteel De Schaffelaar denken graag mee over een programma dat net zo inspirerend is als het kasteel zelf.

kasteeldeschaffelaar.nl