GARDEREN - Bouwbedrijf van de Kolk is door de Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) uitgeroepen tot Nederlands Best Presterende Bouwer van 2014.

Henk en Peter van de Kolk kregen hiervoor recent de onderscheiding uitgereikt. De Stichting Klantgericht Bouwen is een organisatie die de prestaties van bouw-ondernemingen in heel Nederland meet. Hiermee maken zij de prestaties van bouwondernemingen transparant en daarmee wordt de kwaliteit van de dienstverlening richting kopers/consumenten verbeterd.

Bij de uitreiking bedankte directeur Peter van de Kolk met name de inzet van de medewerkers. „We zien dit als een erkenning van de visie die we al generaties lang hoog hebben staan. Ook in mindere jaren kwaliteit blijven leveren. Dat hebben we ook in de afgelopen periode gedaan en daar plukken we steeds weer de vruchten van. Deze onderscheiding is een mooie bevestiging.’’

De titel SKB Best Presterende Bouwer is gebaseerd op scores van het jaar 2014. Kopers vulden een enquête in waar een rapportcijfer uitrolde. Van de Kolk scoorde gemiddeld een 8,4. In 2013 werd Van de Kolk uitgeroepen tot best presterende bouwer van Gelderland.

vandekolk.nl