Het Ondernemersloket van de gemeente Barneveld organiseert op maandag 14 november de laatste masterclass voor zelfstandigen. Tijdens deze afsluitende masterclass, die wordt georganiseerd in Lounge&Sport Paviljoen Zeumeren, staat de ‘elevator pitch’ centraal. Het in korte tijd (1 minuut) met enthousiasme en overtuiging uitleggen wie je bent, wat je talenten zijn en waar je voor staat.

Masterclasses
?De gemeente Barneveld kent een relatief groot aantal zzp’ers; Barneveld heeft na de gemeente Amsterdam de meeste zelfstandige ondernemers. Voor hen organiseert de gemeente verschillende activiteiten, zoals de masterclasses. Het afgelopen jaar gebeurde dat vijf keer, over uiteenlopende onderwerpen: Boekhouding en fiscaliteiten, ZZP Valley, Marketing & Sales, Netwerken, financieringen en meer. ?De masterclasses werden steeds verzorgd door deskundigen en sprekers die een vernieuwend licht lieten schijnen op onderwerpen waar zelfstandigen regelmatig mee te maken hebben.

Praktische informatie
Op 14 november 2016 wordt de laatste masterclass in de reeks van zes gehouden over het thema pitchen. Het zo goed mogelijk presenteren van wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. De masterclass begint om 19.30 uur en vindt plaats in Lounge&Sport Paviljoen Zeumeren in Voorthuizen.?Aanmelden is mogelijk via de speciale website barneveld.nl/masterclasses. Voor meer informatie over wat de gemeente Barneveld doet voor zelfstandigen, kunt u contact opnemen met Brechtje Schildkamp, accountmanager van het Ondernemersloket Barneveld, via telefoonnummer 0342-495888 of per e-mail: ondernemersloket@barneveld.nl.

ondernemersloketbarneveld.nl