BARNEVELD – Op 21 februari 2002 werd de Jonge Ondernemers Sociëteit Barneveld, in het dagelijks spraakgebruik de JOS (Barneveld) genoemd, opgericht. Dat betekent dat de JOS dit jaar 20 jaar bestaat.

Deze bijzondere mijlpaal kan de JOS natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2022 zal dit aan de Zeeuwse kust feestelijk gevierd gaan worden.In de afgelopen 20 jaar is de JOS uitgegroeid tot 'DE' ondernemingsvereniging voor jonge ondernemers die werken en/of wonen in de gemeente Barneveld. Inmiddels kent de JOS ook een aantal ereleden. Ieder jaar organiseert de JOS zowel sociale als inhoudelijke activiteiten, waarbij de leden elkaar in een ontspannen en ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten.  Van bedrijfsbezoeken, borrels en (nieuwjaars)feesten tot het inmiddels traditionele jaarlijkse zeiluitje. Eén van de unieke aspecten van de JOS is dat gezelligheid voorop staat en er daarnaast ook alle ruimte is om mede-ondernemers te ontmoeten, kennis te delen en van elkaar te leren. We kijken uit naar nog veel meer mooie verbindende activiteiten in het komende decennia, maar eerst gaan we ons 4de Lustrum uitgebreid vieren.

Aanmelden
Ben je lid van de JOS, dan wil je het Lustrum natuurlijk niet missen. Voor degenen die zich nog niet hebben aangemeld, aanmelden is nog mogelijk tot 20 augustus via de eerder ontvangen link. Oud JOS-leden en BIK-leden zijn tegen betaling ook van harte welkom bij ons lustrum. Zij kunnen contact opnemen via hkleijer@executive-touch.com om zich aan te melden.

www.josbarneveld.nl