BARNEVELD – De agenda van de JOS staat al weer lekker vol en natuurlijk staat ook de organisatie van het Zeiluitje weer in de steigers.

Op donderdag 7 september gaan de trossen los! Maar eerst vertrekt de bus na het middaguur vanaf de Vetkamp in Barneveld. Rond 15.00 uur vaart de Albert Tasman het wijde water op: een prachtige verschijning en inmiddels bekend bij onze JOS-ers. De inrichting doet een beetje denken aan een 'grand cafe': donkerhouten lambrisering, veel koper en een stoere houten vloer. Een unieke en gezellige locatie dus voor een middag om nooit te vergeten.

Trimmen en genieten
Tijdens de zeiltocht kunnen JOS-leden actief meehelpen om de zeilen te trimmen of heerlijk genieten van de rust en ruimte op het water. Voor drankjes en borrelhapjes wordt gezorgd. De middag wordt afgesloten met een barbecue en rond 19.00 uur wordt het schip weer aangelegd en gaat de bus terug naar Barneveld.

Tijd voor een terugblik
Ruimte genoeg dus om bij te praten en wellicht terug te blikken en na te genieten van andere succesvolle JOS-activiteiten zoals de Biketour begin juni, waar met een groep sportieve JOS’ers een ‘social ride’ werd gehouden op de mountainbike, elektrische fietsen en racefietsen. Of de geslaagde Haringparty, waar we elkaar ontmoetten op de parkeerplaats van de BDU die voor de gelegenheid werd omgetoverd in een exotische binnentuin.

Ondernemers Event
Nog een agendapuntje: het Barneveldse Ondernemers Event dat dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd op 16 november in het Schaffelaartheater. Er worden drie business awards uitgereikt in de categorieën Barneveldse Ondernemer van het Jaar, Jonge Ondernemer van het Jaar en Duurzame Ondernemer van het Jaar. Het voordragen van ondernemers om genomineerd te worden kan tot 15 september via www.ondernemersevent.com. h josbarneveld.nl