BARNEVELD – De JOS bestaat twintig jaar en dat hebben de leden recent uitbundig gevierd. Met Zeeuwse oesters en champagne.

Feestjes organiseren is één van de specialiteiten van de Jonge Ondernemers Sociëteit, zoals het gezelschap voluit heet. Daarom werden er ook twee dagen uitgetrokken om stil te staan bij 20 jaar ondernemen in verenigingsverband.

Lid worden van de JOS kan als je niet ouder bent dan veertig jaar en als je je brood verdient als ondernemer in de industrie, handel of dienstverlening. Van de contributie worden belangrijke én leuke uitjes georganiseerd.

Dit keer ging de bus naar Yerseke in Zeeland, waar het gezelschap een heerlijke lunch te wachten stond. Dat was een start van een enerverend programma met als hoogtepunten 'Oesters rapen' (en eten natuurlijk) en champagne drinken in de stromende Zeeuwse regen. De JOS-leden werden vanzelf weer droog in Strandpaviljoen Vloed waar hen een vrolijke karaoke-avond te wachten stond.

Uitrusten deden de ondernemers in het Van der Valk Hotel in Middelburg, waar een uitgebreid ontbijt het startsein was voor een dagje slenteren in het mooie havenstadje Veere.

De JOS staat altijd open voor nieuwe leden die het leuk vinden om er af en toe gezellig op uit te gaan met collega's en die hun netwerk willen versterken. Lid worden van de JOS kan door de QR-code te scannen en het aanmeldingsformulier in te vullen.

www.josbarneveld.nl