Ondernemend Barneveld is het nieuwe jaar met veel optimisme begonnen. De aftrap van 2019 vond plaats in het nagelnieuwe bedrijfspand van trappenmaker EeStairs. 

Op deze locatie had de BIK een wervelend jaren-twintig-feestje gebouwd met de support van Catering met Passie, die geheel in stijl had uitgepakt. Hoewel de roaring twenties er nou niet echt om bekend staan, werd het voor ondernemend Barneveld een vrolijk en onbezorgd feestje. Ondernemers toonden zich optimistisch over het nieuwe jaar waarin voor veel bedrijven de orders amper weg te werken zijn. 

Het jaar 2019 wordt ook het jaar van stilstaan bij vijftig jaar ondernemen in Barneveld, want organisator BIK heeft een halve eeuw op de teller staan. BIK-voorzitter Gijs Eikelenboom nodigde leden van de BIK en de JOS alvast uit voor een 'onvergetelijk weekend' op 20 en 21 september, waar de ondernemers met elkaar het glas gaan heffen op dit jubileum. De nieuwjaarsreceptie was een waardig voorproefje. Business in Barneveld maakte een vrolijke aftermovie die te bekijken is op onze Facebookpagina.

www.businessinbarneveld.nl