BARNEVELD - Business in Barneveld is sinds april ook online te lezen. Census Online realiseerde het online platform www.businessinbarneveld.nl.

Via de website is alle content van Business in Barneveld ook online te lezen en te bekijken, daar waar mogelijk verrijkt met extra foto’s en interessante links. Online is bovendien een uitgebreide agenda te vinden van alle zakelijke activiteiten in de gemeente Barneveld. Deze agenda kan door organisatoren van events zelf worden aangevuld met nieuwe content.

De website is volledig ontwikkeld door Census Online. Het Barneveldse bedrijf is één van de toonaangevende Nederlandse MODX-specialisten, een open source cms waarmee elke website gerealiseerd kan worden. Daarnaast zijn de developers en programmeurs van Census Online thuis in onder meer Wordpress, Drupal en Magento. Verder verzorgt het Barneveldse bedrijf internetmarketingcampagnes. ,,Bij alles wat we doen staat rendement centraal”, zegt mede-eigenaar Gerson Laanstra. ,,Waar het om draait is dat we bedrijven helpen om online geld te verdienen.”

census.nl