BARNEVELD - Internetbureau Census is per 1 juni verhuisd naar het Raadhuisplein 21 in Barneveld. Ook multimediaproducer Motion Supply nam haar intrek in het zwevende kantoorpand.

Beide bedrijven waren gevestigd op bedrijventerrein De Briellaerd en keken al enige tijd uit naar een nieuwe locatie. ,,In de afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid. Bovendien zochten we een onderscheidende plek die qua uitstraling beter past bij onze activiteiten. Daarom zijn we erg blij met onze nieuwe, inspirerende locatie die weer volop ruimte biedt om te groeien”, vertellen Gerson Laanstra en Gerben van de Kraats, eigenaren van Census.

Census ontwikkelt websites en webshops voor bedrijven en organisaties in heel Nederland. Het bedrijf is specialist in het open source-systeem MODX, maar programmeert ook in bijvoorbeeld Wordpress, Drupal en Magento. Verder verzorgt Census internet marketingcampagnes en helpt het haar klanten om beter vindbaar te worden in Google. Tot haar opdrachtgevers behoren naast lokale bedrijven als De Preuverie, Ematra en Nummer 12 ook grote landelijke spelers zoals Aesy Liften, IMK en Sultana.

Het nieuwe kantoorpand van Census en Motion Supply is ontworpen door Boxxis Architecten en gebouwd door Bouwbedrijf Van de Kolk. Het kantoor staat op kolommen en lijkt daardoor te zweven boven het parkeerterrein dat ruimte biedt aan zes auto’s. Door het gebruik van materialen als staal, glas en beton heeft het pand een moderne uitstraling. Binnen is het pand voorzien van een duurzame installatie die zorgt voor een prettig werkklimaat en een beperkt energieverbruik.

Meer informatie: www.census.nl en www.motionsupply.nl