BARNEVELD - Internetbureau Census gaat alle websites en de online marketing voor de Cibes Lift Group verzorgen. Het Zweedse concern is wereldmarktleider op het gebied van platformliften. 

,,We zijn daar opgevallen omdat hun dochteronderneming Aesy Liften het online erg goed doet in Nederland. Wij hebben voor dat bedrijf de website gemaakt en samen met een strategische partner de online marketing verzorgd”, vertellen eigenaren Gerson Laanstra en Gerben van de Kraats die in oktober in Zweden werden uitgenodigd voor een kennismaking. In eerste instantie gaat het Barneveldse internetbureau de nieuwe corporate website van de Cibes Lift Group realiseren. Daarna volgen gefaseerd de sites van de tien dochterondernemingen in onder meer Spanje, Groot-Brittannië en China. Zij krijgen training van Census om zelf het maximale uit hun website te halen.

De Cibes Lift Group en haar dochterondernemingen hebben in totaal 240 werknemers. Via een dealernetwerk vinden de liften hun weg naar circa 50 landen wereldwijd. Het Zweedse bedrijf kende vorig jaar een recordomzet van 50 miljoen euro.

Meer informatie: www.census.nl