Iedereen wil op nummer één in Google staan, maar wij hebben het geheim van Google ontdekt. Wij zorgen er voor dat u op de eerste positie in de zoekresultaten komt te staan en de bezoekers stromen voortaan naar uw website! Profiteer vandaag nog! We gaan al voor u aan de slag voor € 49,- per maand.

Klinkt te mooi om waar te zijn, vind je niet? Nou, dat is het ook. Alleen al omdat er per zoekwoord maar één bedrijf bovenaan kan staan in Google. Toch zien we online regelmatig zulke claims voorbij komen van bedrijven die stellen dat ze gespecialiseerd zijn in zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Tussen de spelers in onze branche zit veel verschil. Je hebt goede bureaus maar ook zakkenvullers die je in korte tijd gouden bergen beloven. Het lastige is dat het in beide gevallen gaat om partijen die precies weten hoe ze zich (online) moeten presenteren. Ook de snelle jongens in onze branche hebben een gelikte website, mooie webteksten en een verkoopverhaal dat klinkt als een klok. Trap er niet in. Er is maar één partij die je deze posities (structureel) zou kunnen garanderen. Dat is Google. En je raadt het al, zij zullen je deze garantie niet geven!

Hoe herken je een goed bureau op het gebied van zoekmachineoptimalisatie? Betrouwbare bureaus voeren gedegen zoekwoord analyse en een nulmeting uit, bespreken realistische doelstellingen en rapporteren tot in detail over hun werkzaamheden en prestaties. Dit type bureau belooft je geen snelle resultaten, maar gaat voor haalbare doelstellingen op de middellange termijn. En ja, daar hangt een prijskaartje aan want SEO is een kennis- en arbeidsintensief proces.

Voel je nattigheid? Vraag dan om transparantie. Bij webleads bieden we klanten standaard inzicht in wat we voor hen doen. Via een dashboard kunnen ze bovendien volgen hoe hun website op zoekwoordniveau presteert en hoe hun vindbaarheid is ten opzichte van concurrenten. Daarnaast delen we tips over contentontwikkeling, zodat onze klanten kunnen besparen door een deel van het werk in eigen beheer uit te voeren. Want bij ons staat elke klant op één.

Ben van Luttikhuizen is eigenaar van Webleads in Kootwijkerbroek, dat online marketing en webdevelopment verzorgt.

www.webleads.nl