BARNEVELD - De Elstar specialiseert zich in toenemende mate in grootschalige catering-opdrachten en wist dat recent succesvol te vertalen tijdens de Nuclear Security Summit 2014 in Ede.

Binnen zes minuten moesten daar zeshonderd gasten van verschillende gerechten worden voorzien, vertelt eigenaar Richard van der Zande. ,,Dat stelt je als cateraar voor geweldige uitdagingen. Je moet van minuut tot minuut een draaiboek hebben. Dat vraagt motivatie en inventiviteit van je mensen en je materieel. Als dat slaagt, is dat natuurlijk fantastisch.’’

Heldere afspraken met de klant en een grondige voorbereiding. Het zijn volgens Richard van der Zande van De Elstar Catering de belangrijkste fundamenten onder een succesvol evenement of feest. De Barneveldse onderneming heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in grootschalige catering-opdrachten. Jarenlange ervaring, steeds opnieuw innoveren en de klant volledig kunnen ontzorgen zijn belangrijke redenen dat opdrachtgevers de catering aan De Elstar toevertrouwen, geeft Van der Zande aan. Lokaal en regionaal, maar ook ver daarbuiten. Met 59 mensen in dienstverband en zo’n 170 mensen in de oproeppool is De Elstar uitgegroeid tot een volwassen, landelijk opererende cateraar voor de zakelijke en particuliere markt.

elstarcatering.nl