BARNEVELD - Elstar Catering verzorgde recent niet alleen de Open Dag van Marin, maar zorgde er ook voor dat het feestje niet voortijdig in het water viel.

,,De verbouwing van ons pand had enige vertraging opgelopen, waardoor een groot gedeelte straatwerk nog open lag,’’ vertelt Esther Germanus. ,,Gelukkig stond Richard van der Zande ons met raad en daad terzijde. Hij had de oplossing om dit gedeelte van het terrein tijdelijk te verharden met cassettevloeren, welke aansloten bij de te bouwen tent. Het geheel werd voorzien van eenmalig tapijt, zodat het er compleet en netjes verzorgd uitzag. Gezien de weersomstandigheden en het recordaantal bezoekers was dit voor ons een geweldige oplossing. Veel enthousiaste collega’s ook. De eindborrel voor alle vrijwilligers was een mooie afsluiting.”

De Elstar Catering verzorgde deze dag de inwendige mens met koffie, koek, broodjes, snacks en drankjes. Ook SkyLift uit Barneveld maakte gebruik van de expertise van De Elstar. ,,Voor onze klanten en relaties organiseerden wij een speciale middag en avond, waarbij De Elstar zorgde voor drankjes en een walking diner”, aldus Rik Kruidhof. Elstar Catering bouwde een mobiele keuken op het balkon van SkyLift met een Vario Cooking Center. Rik: ,,Fantastische organisatie en het eten was heerlijk. Het blijft een kunst om vanuit zo’n kleine keuken op het balkon het eten voor ruim 120 man goed te organiseren.”

elstarcatering.nl