BARNEVELD - De organisatie van TOP Barneveld trakteerde de genomineerden, sponsoren, juryleden en de leden van de Raad van Toezicht onlangs op een driving diner in de Veluwse bossen. Elstar Catering maakte er een trendy etentje van.

De deelnemers kregen de beschikking over een flitsende mini Cooper van SOS-events waarmee een prachtig parcours werd gereden. Onderweg stond de koksbrigade van Elstar Catering op verschillende punten paraat met allerlei lekkernijen. Bij kasteel Staverden op het Caitwickerzand werd zelfs een compleet rustpunt opgebouwd met solide partytenten en patio-heaters. Zo konden de gasten ondanks het wat mindere weer toch genieten van culinaire hoogstandjes zoals kangaroespiesjes, wrapjes, lepelgebakjes en een heerlijke warme bouillon. ,,Op geen van de locaties was elektriciteit of stromend water voor handen. Maar dankzij een goede voorbereiding van ons team konden we de gasten toch een heerlijk tourdiner serveren. Zo zie je maar weer dat een barbecue meer mogelijkheden biedt dan alleen het bereiden van een stukje vlees of vis.’’

TOP 2015 vindt dit jaar plaats op 21 oktober. Het is de tweede editie van het business-evenement waarbij de zakenman of zakenvrouw van het jaar wordt gekozen.

elstarcatering.nl