BARNEVELD - Onlangs werd de nieuwe fabriekshal van De Heus Veevoeders geopend. Een event waarbij de hulp van Elstar Catering werd ingeroepen. De Barneveldse onderneming droeg zorg voor het veiligheidsplan ten behoeve van de rondleidingen door de fabriek, een efficiënt verkeersplan én uiteraard de catering.

Een tevreden klant was het resultaat. ,,Het mag gezegd worden: het was super geregeld!”, aldus Jos Amsing van De Heus Veevoeders. ,,Vanaf de eerste gesprekken tot en met de afsluiting van deze opening, aan alles was gedacht. Een veiligheidsplan ten behoeve van de rondleidingen door de fabriek, verkeersplan opstellen? Je kunt het gerust aan de Elstar Catering overlaten.’’

Na de toespraken stonden er op tien punten vijf verschillende buffetten klaar, waar de gasten hun keuze konden maken. Ook van de verschillende dessertpunten werd gretig gebruik gemaakt. De complimenten die wij van onze gasten kregen tot enkele weken na de opening waren erg goed en die wil ik hierbij dan ook graag overbrengen aan De Elstar Catering!”

Ook Karin Ram van de VanDrie Group is erg enthousiast over de aanpak van De Elstar Catering. ,,Wij wilden een relatiedag organiseren voor onze kalverhouders en transporteurs. Dit kun je natuurlijk het beste doen op de locatie waar een groot deel van het bedrijfsproces zich afspeelt, maar hoe ga je zo’n 1500 gasten ontvangen in een fabriekshal? Het plan van De Elstar Catering sprak ons erg aan, maar toen we na twee dagen opbouwen met eigen ogen zagen wat er van een fabriekshal gemaakt kan worden, waren we helemaal enthousiast! Van een ledbar in bedrijfskleur met ons logo tot en met passende bloemstukjes op tafel, alles was af!’’ ,,Op twaalf verschillende punten werden de gasten met live cooking culinair verwend en de reacties van onze gasten waren overweldigend. Kalfsvlees van VanDrie is altijd goed, maar de keukenbrigade had alles uit de kast gehaald met als resultaat tongstrelende gerechten.”

elstarcatering.nl