BARNEVELD – Op 7 februari is een delegatie van Barneveld Tomorrow te gast bij Wageningen University & Research (WUR). Op de campus van de universiteit wordt een Career Day georganiseerd.

Het doel van deze Career Day is om een platform te bieden aan ontmoetingen tussen werkgevers, studenten en promovendi, vertelt Heleen Kleijer van Barneveld Tomorrow. “En aangezien we al jarenlang bruggen weten te slaan tussen studenten, starters, startups en bedrijven is dit precies de plek waar we ons thuisvoelen.”

Ideale gelegenheid
Het evenement is voor Barneveld Tomorrow een ideale gelegenheid om werknemers te vinden voor haar leden. Op de Career Day van de universiteit zijn jaarlijks tussen de 600 en 800 studenten vanuit de hele wereld aanwezig. Barneveld Tomorrow mag het Barneveldse bedrijfsleven vertegenwoordigen en geeft leden voorafgaand aan het evenement graag de gelegenheid om zich via Barneveld Tomorrow te presenteren. “Bedrijven kunnen bij ons informatie aanleveren met daarin de unieke eigenschappen en kenmerken die interessant zijn om studenten aan zich te binden. Ook ontvangen we aanvullend daarop de gegevens van de contactpersoon binnen de organisatie. Eventueel aangevuld met promotie- en informatiemateriaal.”

Wageningen University & Research is internationaal georiënteerd, met veel internationale studenten en promovendi die geen Nederlands spreken. “Daarom is de voertaal tijdens deze Career Days Engels en vragen we onze leden om hun promotiemateriaal in het Engels of tweetalig in Nederlands en Engels aan te leveren.”

Over de carrièredag
De Career Day wordt twee keer per jaar georganiseerd en is toegankelijk voor alle studenten en pas afgestudeerden van alle opleidingen van Wageningen University & Research. WUR excelleert op het gebied van maatschappij en welzijn, voedsel, voer en biobased productie, natuurlijke hulpbronnen en leefomgeving. Afgestudeerden van WUR onderscheiden zich door hun multidisciplinaire aanpak en hun kennis gecombineerd met de praktijk, uitstekende interculturele communicatievaardigheden en organisatietalent.

www.barneveldtomorrow.nl