BARNEVELD - Robèrt van Beckhoven en Felix Wilbrink zijn toegetreden tot de jury van Hét Preuvenement Barneveld. De twee culinaire beroemdheden zullen mede bepalen welk restaurant, cateraar of foodspeciaalzaak de meest inspirerende culinaire prestatie levert tijdens het evenement.

Robèrt van Beckhoven is Meester Patissier en Meester Boulanger en bij het grote publiek vooral bekend als jurylid van de tv-show Heel Holland Bakt. Felix Wilbrink is culinair journalist bij De Telegraaf. Ook Gerard Walters, bestuurslid van het toonaangevende culinaire keurmerk Euro-Tocques neemt plaats in de jury. Voorzitter van de jury is chef-kok Huub Oudshoorn. Hét Preuvenement Barneveld is een nieuw culinair evenement dat plaatsvindt op woensdag 2 en donderdag 3 september 2015. Bezoekers kunnen in en om Kasteel De Schaffelaar gerechtjes en drankjes proeven van lokale restaurants, cateraars en foodspeciaalzaken.

Tijdens de eerste avond vindt de uitreiking van de PREUF Award plaats. Inmiddels zijn alle deelnemers aan Hét Preuvenement Barneveld bekend. Het gaat om De Preuverie, Wijnwinkel Barneveld, Echte Bakker Van der Veer, Sloop Steak & Meer, Restaurant De Oranjerie, Chinees Specialiteiten Restaurant Rose Garden, Restaurant East, Grand Café Kuhlman, De Zuivelhoeve, De Babbel, Het Groene Pandje, De Hebberd, Restaurant Silvius en Brasserie Buitenlust. ,,We zijn zeer tevreden dat voor deze eerste editie zulke mooie bedrijven hebben ingeschreven. Het zijn allemaal bedrijven die staan voor kwaliteit en beleving. Dat sluit perfect aan bij de formule van Hét Preuvenement”, aldus mede-organisator Gert Ansink.

preuvementbarneveld.nl