BARNEVELD - Zzp’ers die actief zijn in grondverzet kiezen steeds vaker voor huur van materieel in plaats van deze zelf aan te schaffen. Dat is de reden dat Skippy-Rent Machineverhuur de huurvloot heeft uitgebreid met Giant wielladers en Hitachi minigravers.

,,We zien een toenemende vraag van met name hoveniers en bouwbedrijven. Daarom hebben we deze investering gedaan’’, aldus Gert Huisman van Skippy-Rent. De wielladers van het merk Giant onderscheiden zich in hefvermogen en kunnen worden toegerust met een groenbak, maar ook met palletvorken waardoor hij als heftruck te gebruiken is.

Skippy-Rent heeft recent de eigen organisatie onder de loep laten nemen. ,,Hieruit is duidelijk gebleken dat we gewaardeerd worden omdat we zeer snel kunnen schakelen, de klant écht ontzorgen en nooit ‘nee’ hoeven te verkopen. Dat kunnen we waarborgen door uit te breiden in grootte en in assortiment en tegelijkertijd klein te blijven in een platte organisatie. We trekken graag een sprintje voor onze klant en dat blijkt steeds weer onze kracht’’, aldus Huisman.

skippy-rent-machineverhuur.nl