BARNEVELD - Skippy-Rent heeft de volledige buiteninrichting van Hét Preuvenement Barneveld verzorgd.

Voor Kasteel De Schaffelaar verrezen PreufTenten voor de deelnemende restaurants, horecabedrijven en foodspeciaalzaken. Zij maakten in de tenten hun culinaire creaties klaar voor de bezoekers van het evenement.

,,Voor dit evenement hebben we in overleg met de organisatie gekozen voor pagodetenten met een dichte zijwand en raamzeilen. Dat gaf een stijlvolle uitstraling en bood de chefs tegelijkertijd alle comfort om hun gerechten te bereiden”, vertelt Gert Huisman, directeur van Skippy-Rent.

Skippy-Rent leverde ook de stroomvoorzieningen, de tentinrichting en diverse andere materialen. ,,Voor ons was het een mooie kans om te laten zien waar we écht goed in zijn: een compleet evenement faciliteren. Van advies tot de terreintekeningen, van de logistiek tot de opbouw en van begeleiding tot afbouw; we zijn een one-stop-shop voor events”, aldus Huisman.

,,Het team van Skippy-Rent verdient een groot compliment”, stelde mede-organisator Gert Ansink tijdens de opening van Hét Preuvenement. ,,Omdat de kans bestond dat het zou gaan regenen, hebben we op het laatste moment besloten om een extra tent op het middenterrein te plaatsen. Binnen drie uur was dat geregeld. Grote klasse.”

skippy-rent-machineverhuur.nl