BARNEVELD - Skippy-Rent verhuurt als eerste in Nederland koppelbare  stretchtenten. De tenten zijn met zijwanden volledig af te sluiten en geschikt voor evenementen van 50 tot 500 bezoekers.

Dat meldt directeur Gert Huisman. Het Barneveldse bedrijf is sinds kort dealer van de in het buitenland ontwikkelde stretchtenten. ,,Er zijn wel tenten op de markt die hier op lijken, maar die voldoen niet aan de veiligheidsnormen, zijn niet koppelbaar en hebben geen zijwanden. Met deze tent kan je enorme vertrekken creëren en je kan hem het hele jaar inzetten.”

Nieuw in het assortiment is ook de blokhuttent. Een pagodetent van drie bij drie meter in een houten jasje. De tent is zelf ontwikkeld door Skippy-Rent als alternatief voor houten kersthuisjes. ,,Die kan je vaak in beperkte aantallen huren en het transport is duur, omdat ze niet demontabel zijn. Wij kunnen grote aantallen tenten leveren.”

Skippy-Rent levert de blokhuttenten volop aan kerstfairs, wintermarkten en ijsbanen in heel Nederland. Daar fungeren ze bijvoorbeeld als horeca-uitgiftepunt. Ook wintertenten zijn volop in trek. ,,Het gaat om volledig gesloten tenten met harde of zeildoekwanden, ramen, deuren en verwarming. Een buitenevenement in de winter is dus prima mogelijk!”

skippy-rent.nl