BARNEVELD - Een feestje bouwen in de Barneveldse Oranjerie. Dat is niet alleen voor kleine gezelschappen weggelegd. Dankzij de tentenbouwkunst van Skippy-Rent kreeg het restaurant onlangs een tijdelijke uitbouw van maar liefst 400 vierkante meter.

Aanleiding was het nieuwjaarsfeest van de ondernemersverenigingen BIK en JOS die elk jaar op zoek gaan naar een verrassende locatie en invulling van de traditionele nieuwjaarsreceptie.

Deze ‘receptie’ werd dankzij de inspanningen en expertise van Skippy-Rent een ongedwongen, gezellig en uitbundig feestje. Dat de Oranjerie zich niet leent voor té grote gezelschappen, bleek voor de tentverhuurder geen punt. ,,Voor de tijdelijke uitbouw kozen we voor pagode-tenten met een glaswand erin. Dit op speciaal verzoek van de organisatie die op deze manier een doorkijkje wilde creëren naar de Koewei en het Schaffelaarsebos.

De tijdelijke feestruimte werd compleet ingericht met bar, verlichting en aankleding en uiteraard voorzien van elektriciteit en verwarming. ,,Een feestje dat helemaal past in onze one stop shop-formule,’’ aldus Gert Huisman van Skippy Rent. ,,We hebben alles in huis om van a tot z te ontzorgen.

skippy-rent.nl