BARNEVELD - Skippy-Rent heeft onlangs verschillende grote Defensieloodsen verwarmd. In de loodsen vond een gezamenlijke oefening plaats van de politie en Koninklijke Marechaussee. 

,,Het ging om loodsen met een inhoud van 600 tot 6000 m3 . Om zulke grote ruimtes te verwarmen, heb je kachels met een flinke capaciteit nodig. Die hebben we bij Skippy-Rent, inclusief alle toebehoren. Voor deze oefening zijn heaters gebruikt tussen de 65 en 200KW”, vertelt buitendienstmedewerker Johan Weidenaar. In de loodsen vond een scenario-oefening plaats.

Ook kregen de agenten en marechaussees er een briefing en een maaltijd. ,,Doel was om de hele dag een aangename temperatuur en binnenklimaat te genereren. We hebben daarvoor indirect gestookte heaters ingezet. Deze heaters staan buiten de te verwarmen ruimte en blazen schone, reukloze warme lucht naar binnen.” Skippy-Rent beschikt over een groot assortiment mobiele verwarmingen. Het gaat onder meer om direct en indirect gestookte heaters, mobiele cv-installaties, heteluchtkanonnen, dieselgestookte kachels, elektrische verwarmingen, gaskachels en bouwdrogers. Ze worden onder meer gebruikt voor outdoor evenementen, maar ook door aannemers, klusbedrijven, schilders en zzp’ers.

skippy-rent.nl