BARNEVELD - Skippy-Rent heeft de verbouwing van haar pand in Barneveld bijna afgerond. In de afgelopen maanden verrees een nieuw magazijn op het terrein van het verhuurbedrijf dat dit jaar 20 jaar bestaat.

Hierdoor beschikt Skippy-Rent voortaan over 2.500 m2 extra overdekte opslagruimte. De overdekte opslagcapaciteit is daardoor meer dan verdubbeld. Gelijktijdig is ook het verhuurassortiment uitgebreid, laat eigenaar Gert Huisman weten. ,,We hebben veel nieuwe machines toegevoegd, waaronder heftrucks. En met nieuwe kassa-units, partymeubilair en verlichting hebben we ook een breder en dieper assortiment als het gaat om event equipment.”

Skippy-Rent heeft ook nog eens 8.500 m2 opslagruimte in de buitenlucht bij de Barneveldse vestiging. Daarnaast zijn er locaties in Ede en Harderwijk, verkoopkantoren in Amersfoort en Utrecht en machineverhuurshop-in-shops bij Wildkamp in Ermelo, Heerde en Heteren. ,,Barneveld is onze uitvalsbasis. Door de verbouwing kunnen we hier het logistieke proces concentreren. Dat zorgt voor meer efficiency, waardoor we voor nog scherpere prijzen kunnen verhuren”, zegt Huisman.

skippy-rent.nl