BARNEVELD – Leidingeven aan medewerkers is eigenlijk niet heel anders dan een orkest leiden. Vanuit deze gedachte beklimmen op maandag 8 februari weer zes Barneveldse ondernemers de bok om het Barnevelds Philharmonisch Orkest te dirigeren.

Barneveld is een ondernemende gemeente waarin veel mensen succesvol hun eigen bedrijf starten of leiding geven aan medewerkers. Maar kunnen deze ondernemers hun leiderschapsvaardigheden ook gebruiken om 65 muzikanten muziek te laten maken, op een manier die voor het publiek ook nog een beetje leuk klinkt?

Voor de vierde keer op rij organiseert Muziekgezelschap De Harmonie Barneveld het zakelijk evenement: Meistro. Zes Barneveldse managers worden uit hun comfort zone gehaald en gevraagd om het orkest te leiden. Hierbij worden ze beoordeeld door een vakkundige jury én het publiek. De kandidaat met de meeste stemmen en het hoogste aantal punten wint. Meistro is gebaseerd op het televisieprogramma “Maestro” waarin bekende artiesten een orkest dirigeren. Winnaars van de eerdere Barneveldse edities waren Jan van Beek (BEMASU), Marc de Graaf (Marc de Graaf Tuinen) en Jan Post (Post Advocaten).

Meistro is een ontspannen avond voor het publiek en een leerzame en leuke ervaring voor deelnemers. Welke dat zijn wordt in januari bekend gemaakt. De avond begint om 19:30 uur in het Schaffelaartheater. Kaarten kosten 6 euro en zijn verkrijgbaar via www.deharmoniebarneveld.nl